daha da batmaya geldik bu dunyaya 

kapat
  1. onun içindir ki öldüğümüzde gömülüyoruz toprağa. naaşlarımız mumyalansa dahi ne kadar dayanır ki? ve insanlık ölülerine ağlayıp da mezarların basarak işlerine gidiyor. insanlık; ölülerine yalandan ağlıyor.
    kimsenin sesi çıkmıyor ama. hiç kimse, öldüğü zaman bir nehire bırakılmayı istemiyor. isteyemiyor. hiç kimse, öldüğü zaman naaşının gökyüzünden aşağı bırakılmasını da istemiyor.

yer çekimi yasasını bulan aptala küfretmek istiyorum. bu gerçeği üryan yapan budalaya küfretmek istiyorum. çünkü, gömülmek istemiyorum ben. daha da batmaya geldiğimiz bu dünyada kalmak değil amacım.
    öldüğümde, yer çekimsiz bir ortam istiyorum. bedenim de ruhum gibi uçsuz bucaksız o boşlukta, çırılçıplak varolsun.
    kendiliğinden çürüsün. yok olsun.

börtü böceğe yem olmasın şu bedenim. kendimi sevdiğimden değil. tabiata, kendimce kafa tutmak istediğimden. naasım, ilk başlarda uzaya gönderilen maymunlar gibi, fareler gibi, denek olarak uzaya gönderilsin. mutlu olup olmayacağım araştırılsın.
    ben size haberler veririm oradan. gökyüzünün sonsuzluğundan. tanri nin katindan. küllerim ve bedenim mikroskobik parçalara ayrıldığında, ben size haber veririm.

korkmanıza gerek yok. daha da batmaya geldiğimiz bu dunyadan yukarı çıkmak isteyenler şöyle gelsin. benim yanıma. uzaya fırlatılacağımız gün yakındır.
    ama, önce ölmemiz gerekiyor.
    #2910459 (cennetten kovulan, 28.01.2008 21:52)

© 2008 - uludağ sözlük

daha da batmaya geldik bu dunyaya başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. daha da batmaya geldik bu dunyaya ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu daha da batmaya geldik bu dunyaya nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» menial » acelya » paleface » anneye bilgisayar kullanmayi ogretmek » futbol spikerlerinin turkcemize kattiklari » aforizma » esi var benzeri yok » sulley muntari » simurg » ergenekon iddianamesinin kabul edilmesi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci