daha cok calismam gerek 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. birbirimizi daha iyi tanimamiz gerek
  2. daha kac vucut gerek bana benim seni unutmama
  3. susmayi ogrenmem icin biraz daha buyumem gerek
  4. zekiyim ama calismam
  5. cok calismam lazim anne cok
  6. belki calismam lazim
  7. ders calismam lazim
  8. ders calismam lazim be sozluk
  9. ben normalde ders calismam sosyal inegim
  10. cook calismam lazim cook e zaten cok calisiyorum

© 2008 - uludağ sözlük

daha cok calismam gerek başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. daha cok calismam gerek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu daha cok calismam gerek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» skygrabber » bir sehri ozlemek » doludur » bu hafta girilen entry » cool kelimesinin turkcedeki tam karsiligi » hitler i anlamak » 0 5 uc » kemal ethem » calan sarkiya yaran tepkiler » yuzyillardir akan cesme a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci