daha cok beklersin 

kapat
  1. boş yere bir bekleyiş içerisinde olan kişiye söylenen, "havanı alırsın" anlamına da gelebilen söz.
    evlenmek icin beyaz atli prens bekleyen kiza söylenebilecek en akıllıca söz.
    #628269 (asiti kaçmış kola, 12.09.2006 14:43 ~ 14.10.2006 23:20)

© 2008 - uludağ sözlük

daha cok beklersin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. daha cok beklersin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu daha cok beklersin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ask susturur » zall in aslinda onlarca yazar olmasi » horozu cok olan koy » taramali yaz 3990 a gonder » kizkaciran damat » wunderman » don demeyi unuttum » araba arkasi yazilari » eskisehir » askere gitmeyecegim siz de gitmeyin » ezoterizm » hani bbg eviydi neden bunlar oldu » mircea lucescu » kktc ile turkiye farklari » trinidad tobago milliyetciligi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » charlie wilson s war » kazanan baris olacaksa pkk nin amina koyayim » sigaraya baslayanlara tavsiyeler » cumartesi tum gun calismak » anneanneden duyulan atasozleri » memur mesai ucretlerine bes kurus zam yapilmasi » vstol » ilkokulun vazgecilmezleri » fenerbahce de ridvan aykut sesleri » insanin kalitesi birlikte oldugu kisiyle olculur » italiano » adam smith yaniliyor » uyumadan once the bards song dinlemek » asansorde bir basina yapilanlar » aciz olmak