daglica tabur komutaninin dugune gitmesi 

kapat
  1. dağlıca taburu'nda gerçekleşen saldırı sonrası teslim olan erleri hainlikle suçlayan tabur komutanın o gün alarm verildiği halde düğüne gitmesi ve aynı zamanda üç komutanın da izinli olması durumu.

http://www.milliyet.com.t...tur64.asp?prm=0,424501655

(bkz: Dreyfus davası)

Er: komutanım telsizden geçtiler, tabura saldırmışlar.
    Yarbay: Amaaaan şimdi tadımı bozma oğlum. Git şurdan kola neyin için. Amanın yandan yandan, ohh...ohh
    ....
    Bir kaç gün sonra.

Savcı: kaçan erlerle ilgili amir olarak düşünceleriniz nedir yarbayım?

Yarbay: Bunların alayı bölücüdür sayın savcı. Hatta şu ramazan var ya ramazan * bana geldi, "komutanım hadi pkk'ya katılalım, değişiklir olur sizin için de " dedi. Ayıca şu uzman çavuş varya, bir gün bana selam vermedi, O da bölücü.

Daha da sonra...

Hakim: Yarbayım, o gün alam verdildiği halde düğündeymişsiniz.

Yarbay: Efendim, kaçakçılığına yardım ettiğim, ehe öhö, terörleeee mücadelemizdeeeeeeee çooooook güvendiğimiz ağanın oğlu ile kızı evleniyordu ona gittiydim. baskın Haberini alır almaz geri döndüm zati. O sırada olanlar olmuş zaten...

(bkz: hadi len)
    #2838785 (misisipikedisi, 14.01.2008 22:29 ~ 22:46)

© 2008 - uludağ sözlük

daglica tabur komutaninin dugune gitmesi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. daglica tabur komutaninin dugune gitmesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu daglica tabur komutaninin dugune gitmesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» adi gordon » google chrome » ittihat ve terakki hukumetinin hatali icraatlari » apo nun asil mesleginin tapu kadastro olmasi » baris ozbek » kayseri » sark hizmeti yapsin orospular » 2010 dunya kupasi elemeleri besinci grup » cocukken akilda olusan allah figuru » tahsilat makbuzu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games