daglica baskini icin yapilan sarki 

kapat
  1. dtp kongresinde çalan oro.pu ço.ukları tarafından söylenen şarkı. 13 şehit verdiğimiz dağlıca baskınını pkk lı itlerin kahramanlıkları olarak anlatmaktadır. yok insan sevgisiymiş yok onlarda bizim kardeşimizmiş yok kürtlerin hakları varmış geçelim bunları benim 13 şehit verdiğim adi saldırıya övücü bir şarkı yapan ve bunu kongresinde çalanlar bu ülkeden si.tirsin gitsin. ellerini kaldırıp yaptıkları zafer işaretini de müsait bir yerlerine soksunlar.
    #3698502 (Acz ve fakr, 21.07.2008 20:39)
  2. (bkz: kardeşlik masalıyla uyutulan yüce bir millet)
    #3698514 (maX JacK, 21.07.2008 20:40)

© 2008 - uludağ sözlük

daglica baskini icin yapilan sarki başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. daglica baskini icin yapilan sarki ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu daglica baskini icin yapilan sarki nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yaran yanlis okumalar » gokhan gonul dostlari » lupelius » kar musikileri » armutlu » loy loy » pkk li kadin patlayiciyla yakalandi » ergenekon cetesi » turkiye nin ilk ekolojik akaryakit istasyonu » cok eski sevgilinin aramasi » bim » buyuyunce garipsenebilecek isimler » uluslararasi iliskiler ve avrupa birligi » basliklari bir ters bir duz okumak » deposit acount » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » turk dizisinde liseli rolu oynamak icin gerekenler » hipnoz » supersonik yazar » ergenekon un dinci kanadinin olmamasi » kara carsafin yasaklanmasi » toplu emo katliami » aerofaji » ergenekonu savunuyorum mutluyum » haci yagi » zeynep gunay » ingilizce entry yazan yazar » turk futbolunun duran top hastaligi » disco inferno » kitap okumamayi marifet saymak » yanlis anlasilmis sarki sozleri