daglar dagladi beni 

kapat
  1. (bkz: daglar dagladi beni goren agladi beni)
    #1518194 (ankakusu, 12.04.2007 01:24 ~ 01:46)
  2. karamı bağladı beni hey hey dırıdın diye devam etmesi muhtemel cümle.
    #1518203 (dekadans, 12.04.2007 01:25)

© 2008 - uludağ sözlük

daglar dagladi beni başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. daglar dagladi beni ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu daglar dagladi beni nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yazilan ilk sevda hikayesi » guilherme milhomem gusmao » mikrodalga firin » 15 ekim 2008 letonya israil maci » varliga dayali menkul kiymet » the idol » kamos » y s p » cansiz hoca » xb 70 valkyrie » 10000000000000000000 » bebegi havaya atip tutamamak » ashaf » korkma ehli dunya biz dostuz » 1 geleneksel kdz eregli call of duty zirvesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 18 ekim 2008 kocaelispor fenerbahce maci » lynyrd » gonenc esiyok » cay ismarlarken mali krize giren thy yoneticisi » zaga » goruntusu ile karakteri celisen kizlar » sac dokulmesi » mevlana » taraf gazetesi nin finansmani » kadinlari anlamak icin evde turbanla geziyorum » nazli nin yeri » 2009 yili ekonomik buyume hedefinin yuzde 4 olmasi » doktorlar » turk zall » sozlukte birinin surekli sizi takip ettigi hissi