dagitmak 

kapat
  1. -elindeki sahip olduğu şeyleri etrafa saçmak, vermek (kıyafetlerini insanlara dağıtmak)
    -düzeni bozmak, kırmak, dökmek, karmaşa yaratmak (etrafı dağıtmak)
    -birine şiddet uygulamak (suratını dağıtmak)
    -olumsuz psikolojik durumun patlaması olarak dışarı yansıyan kendini kaybetmek, sarhoş olmak, kendinden geçmek (içip içip dağıtmak).
    #197476 (asiti kaçmış kola, 25.04.2006 17:18)
  2. deplasmanda, 9 kişiyle, maçın önemli bir kısmını kalecisinden yoksun oynayan takımın ev sahibi takımı (3-4) yenmesidir.
    #872067 (qb1903, 17.11.2006 15:46)
  3. toplamasi pek zor olan eylem.
    #2168659 (mulayim, 20.08.2007 23:13)

© 2008 - uludağ sözlük

dagitmak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. dagitmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dagitmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» diger sayfaya geciniz » uludag sozluk ten soguma nedenleri » aksam sefasi » irgat » sozlukten 12 kizla yattim » oy kullanirken yasanan komik olaylar » starbucks a gitme serefine erememis fakir insanlar » mevzu var » avrupamerkezci edebiyat anlayisi » algida secicilik a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci