dagitirim lan burayi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. dagitirim ulan burayi krali oldum bu aksam
  2. dagitirim lan bu sozlugu
  3. huzur yapiyorum ellesmeyin dagitirim
  4. almanlari alirim ortami dagitirim
  5. agzini burnunu dagitirim senin
  6. burayi kahve mi sandin
  7. komple yakarim burayi
  8. bana dokunursaniz burayi yok ederim
  9. ya topumu verin ya da kapattiririm lan burayi
  10. beklemek istemiyorsaniz burayi tiklayiniz

© 2008 - uludağ sözlük

dagitirim lan burayi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. dagitirim lan burayi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dagitirim lan burayi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gazetevatanin engellenmesi » one way trip » passiflora » 100000000000000000000000000 » erkekler bile bana oyle bakmadi » ui » ali riza » penguen dergisi nin mizah anlayisi » yildiz teknik universitesi » kerem tuzun » cikista senlik var » kafaya takilan sorular » oyuncakdunya » rana senol » yedik ictik busbutun ustune ister bi tutun » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » cocuk duslerimiz yok artik » pantolona pantul diyen erkekten soguyan kiz » lucky strike » torlak » kemalizm » model » asfaltiniz hayirli olsun » hepimiz jaleyiz » 12 subat 1911 fenerbahce galatasaray maci » the solitude » kerem sanatel » hayvan uzun entry kasan yazar » htnm » bir universite ogrencisinin aylik masrafi » turk kizlarinin en cok hayalini kurduklari seyler