daginik sac 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. daginik
  2. daginik oda
  3. daginik yatak
  4. daginik isik
  5. daginik gazel
  6. daginik terim
  7. daginik zamanlar
  8. daginik kafa
  9. titiz ama daginik erkek
  10. birak daginik kalsin

© 2008 - uludağ sözlük

daginik sac başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. daginik sac ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu daginik sac nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cift sim kartli cep tel in sagliga zararli olmasi » turk dunyasi siteleri » fifa nin yabanci oyuncu sayisini sinirlamasi » bahcelievler lisesi » les fleurs du mal » prezervatif » prison break » mustehcen bilmeceler » eddie basden » enver kuray » little big planet » firinda lavuk » yaran mackolik com yorumlari » murat karayalcin in melih gokcek e ayar vermesi » imkb » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yalnizligin anlasildigi anlar » dolunay soysert » arac disi trafik kazasi » hayvanlarin en guzeli » ajda pekkan » umit fakirin ekmegi ise obez oldum sayende » hitler » son model jipe binerken besmele ceken turbanli kiz » top spin » dpreview com » centre back » mongol » halay cekerken pandik atan cocuga asik oldum » condom yoksa vermem » riddle of steel