dagilma 

kapat
  1. sözün ate$le bir ilgisi olmalı
    alevlenip sönmekle a$kın

gölgesiz olduğum doğru, apansızlığım da
    dokunsan dağılacak yüzümün eğrileri
    gizliden dü$eceğim sabahın bo$luğuna

bahçenin duvarı yok ki gizlensin
    balkonda hıçkıran çama$ırlar
    küf ve nem kokusu ve dalgın bir evin
    durmadan soyunması çocukluğuma

ta$ sırrını unuttu
    ada hapsindeyiz, kayık gitti
    ıssız kaldım suyun gövdesinde

anlatmayın artık iki ki$ilik a$kları
    çoğul ekleri de ya$ar yalnızlığı

..gonca ozmen..
    #1122456 (ceviz agaci, 08.01.2007 01:38)

© 2008 - uludağ sözlük

dagilma başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. dagilma ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dagilma nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» pestamal » ethernet girisi » kopush fm » al pacino » general krukov » citation x » laiklik » cessna 172 » es cinsel aglama duvari » ulusalci » dishonoured human » brutal ezan » yasar pasaoglu » mustehcen bilmeceler » pantolonunun dizi atmasin diye namaz kilmayan genc » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ali riza » eski sevgilinin fotografina bakmak » goruntusu ile karakteri celisen kizlar » teoberk jr » kemalistler net » sso » yedek pivot » power sabotaged » mikrodalga firin » nidiyon » yemekteyiz » black metal » celalettin cerrah senaryo grubu » bir araba kullanamayan olarak kadin » hotel menora