dagi boran olanin 

kapat
  1. kırşehir yöresi muharrem ertastürküsüdür.

Dağı boran olanın vay gülüm
    Hali yaman olanın vay gülüm
    Girmez uyku gözüne vay gülüm
    Yari güzel olanın vay gülüm

Leyla, Leyla, Leyla yar yar Leyla
    Her gün akşam böyle yar böyle yar
    Küser isen söyle yar, söyle yar

Şu dağlar ulu dağlar
    Gölgesi koyu dağlar
    Derdimi ben söylesem
    Gökteki bulut ağlar

Leyla, Leyla, Leyla yar yar Leyla
    Her gün akşam böyle yar böyle yar
    Küser isen söyle yar, söyle yar
    #710198 (kara hilal, 08.10.2006 14:40)

© 2008 - uludağ sözlük

dagi boran olanin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. dagi boran olanin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dagi boran olanin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» erkekleri kullanan kizlar » jean paul sartre » ask sarsar » 17 asker sehit olurken tesbih ceken komutan » serdar akinan » bilgisayarin cocukluktaki etkileri » ataturk un karga kovalarken olmesi » mustafa uslu » francisco guillermo ochoa magana » dunyanin en mutevazi adami » yuzen balon » bu savasa hayir diyelim » daglar dagildi kentler yenildi diyorlar » volkan demirel in avrupa macerasi » bez bebek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » galatasaray atkisi » akp nin chpli atilla kart i canhirasca savunmasi » virginia gold » heroes » gol sevinci » frank rijkaard » tek marifeti yazi yazmak olan devrimci » nemfomani » turklerin dunyanin tek hakimi olmasi » irkci saman ile irkci musluman savaslari » ask vazgecer » iset » ve altin portakal gidiyor » bolgan » adam smith