dagdan 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. dagdan bir kiz geliyor done done
  2. dagdan gelmis ayi
  3. dagdan inme
  4. dagdan yuvarlandi kayalarimiz
  5. dagdan keserler meseyi
  6. dagdan gelen olu bizim
  7. dagdan kestim degenek
  8. gencler dagdan nasil indirilir
  9. teroru dagdan indirme metodlari
  10. pkk dagdan inecek sehirli olacak

© 2008 - uludağ sözlük

dagdan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. dagdan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dagdan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» happy go lucky » ankaragucluler saraba dustuler » ozel gunlerde hediye alma sorunsali » 11 ekim 2008 almanya rusya maci » kugulu park » vur ha vur » alkollu halde araba kullanmak » ramiz ilker » orgazm sonrasi aglayan erkek » korkuyoruz » eksi oy vermezsem catlarim » uludag ve eksi sozluk atismasi » ask i virane » alt beyin » basbakana coban demekle caylak olunmaz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ne bileyim ben » autogynephilia » liv tylor un fil yutmus hali » pes 2009 » swansea » yalardag » cerea flexibilitas » lavaboya kul dokmek » ataturk u mu kurtarirsin hz muhammed i mi » kavak yelleri » 2008 kuresel ekonomi krizi » resident evil degeneration » ne olacak bu sagin kompleksi » cok yorgunum » doom metal