dagdan gelip bagdakini kovmak 

kapat
  1. bir nevi haneye tecavüze işaret eden deyim.
    #25964 (sıçtırtma lamasına, 19.01.2006 05:15)
  2. girdiği ortamı rahatsız edici tavırlar sergileyen insanın yapmış olduğu kötü davranış.
    #3789648 (carlott, 08.08.2008 19:27)
  3. Bağın sahibi işi dolayısıyla dağa çıkmışsa ve o sırada bağda evin sahibi olmayan birileri varsa ki bunlar herkes olabilir akraba,komşu vs ve dağdan gelen adam bunları kovuyorsa son derece normal bir durumdur.
    #3789688 (bir cipsten cikan 2 taso, 08.08.2008 19:34)

© 2008 - uludağ sözlük

dagdan gelip bagdakini kovmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. dagdan gelip bagdakini kovmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dagdan gelip bagdakini kovmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 12 01 2007 » oyla beni oyla beni oyla beni » internet gazetesi » desifreolmusdisiuuser » the mamas and the papas » ali cevat akkoyunlu » kulina » ask konusur » selena vs kurtlar vadisi » ece erken » finlandiya » while the cold winter waiting » dalgaci mahmut » bir seytan in papazi » sozluk okurlarina oy hakki verilmesi gerekliligi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » fatma aliye » kazanan baris olacaksa pkk nin amina koyayim » migfer » tanri mi insani insan mi tanriyi yaratir sorunsali » prezervatif » bi josef k vardi ne oldu ona » drunk mail » burkay » get up » theophraste renaudot » gulhan sen » cahil kalabaliklar tarafindan linc edilmek » beyaz etli prens » antalya altin portakal film festivali » ted bundy