dagda 

kapat
  1. Kelt panteonunun en önemli baş tanrısı. isminin anlamı iyi Tanrı dır
    (enuma elis, 08.05.2008 20:48 ~ 20:55)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» soyut insan » oyle yok oyle kopmahlih oynama » arkadan gorulen kiz icin yapilan guzellik tahmini » dicle nin tarihi eserleri » korkma ben humanist degilim » senin annenle baban akraba mi » interstate 60 » hollow man » yok artik dedirten anketler » sozlukle ilgili istekler » hz muhammed in cinsel hayati » yol arkadasim » portakal » dovme yaptiranlarin omur boyu cenabet gezmesi » esra erol la izdivac » atesi bulan insanlarin ilk sozleri » mensevik » palu nun tarihi eserleri » ronin » labina mitevska » meleklerin cinsiyeti » yikin heykellerimi » there will be blood » sozluk ici arama » solitaire » 70 milyonun onunde koca arayan kapali kadinlar » okuyo musun kaca gidiyosun » universiteli olmasina ragmen sevgilisiz moron » deniz gezmis a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa