dag basinda 

kapat
  1. bir a kadir şiiri.

--spoiler--

Beni bir dağ başında böyle yapayalnız kodular,
    rüzgarlara, kuşlara, bulutlara yakın,
    senin etinden, tırnağından ayrı,
    senin kokundan uzak.

Benim güzelim,
    benim ceylan bakışlım,
    benim kafamın ateşi,
    ve yüreğimdeki.
    Mümkün mü şu anda rüzgar olmak, kuş olmak,
    şu anda üç dört portakal almak, getirmek sana, sana tuzlu badem, kabakçekirdeği.

Şu anda hiç bir şey mümkün değil.
    Şu anda her şeyden ayrı, her şeyden uzak
    ve her şeyden mahrumum ben.
    Şu anda sadece yalnızlık ve kahır.

Hayır, güzelim.
    hayır, ceylan bakışlım,
    hayır, kafamın ateşi, hayır,
    hayır, yüreğimdeki.
    Şu anda mümkün ve güzel olan tek şey vardır:

Yanarak sevmek seni.

--spoiler--
    #2651432 (filozofil, 01.12.2007 20:34)

© 2008 - uludağ sözlük

dag basinda başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. dag basinda ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dag basinda nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ikma » tatar ramazan surgunde » amina bile korum » futbolla ilgili basliklarin cok entry icermesi » cuma saatinde basin toplantisi yapan fenerbahce » finalde milan ile eslesecegimizi dusunuyoruz » onlar anadolu cocugu da biz orospu cocugu muyuz » alkoldeki kan orani » love letters in the sand » ac bellinzona a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games