daflon 

kapat
  1. damarlara iyi gelen, özellikle basur tedavisinde kullanılan varise de iyi geldiği söylenen ilaç.*
    #3636832 (usuyen kutup ayisi, 08.07.2008 14:16)

© 2008 - uludağ sözlük

daflon başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. daflon ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu daflon nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 10 ekim 2008 gorukle deki jandarma hareketliligi » the gates of istanbul » grup test » if we don t end war war will end us » animal farm » dolar » turkiyenin kuzey irak ile masaya oturmasi » uludag sozluk pkk balonundan basliklar » leonce ile lena » edirne serhattaki payitaht zirvesi vol 2 » 300 » erkek delisi » gecenin sessizliginde yukselen hickirik sesleri » soguk espri » bir memenin ardindan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » marmara universitesi dis hekimligi fakultesi » paramparca » fm 2009 deki yetenekler » 19 ocak 2008 mhp lokaline cirkin saldiri » dusunce gucuyle klavye kullanmak » berfin » hire otel » turuncukolik » irriducibili » yaran diyaloglar » i wanna be your man » konu komsuya torunum geldi diye hava atan babaanne » olmek istemek ama olememek » don demeyi unuttum » alternatif prezervatif reklam sloganlari