dadi dadi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. dadi
  2. dadi mi aradiniz izmir de
  3. dadi damagimda galdi giz
  4. turk sinemasindaki dadi gercegi

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» ani atlatmak » kucukken annenin evdeki sekerleri saklamasi » bir seyi unutmamak icin yapilacaklar » sezerin veto ettigini gul onaylar » mirage monster » yayladag in tarihi eserleri » cok sikildik be abi » kamasutra denedim begenmedim » sinan cetin le fenomen » zenit in uefa kupasini almasi tesaduftur » babanin sinavin nasil gectigini sormasi » bi biskreme verdim » soldier of fortune » denizz » oncelikle hamdi bey in allah belasini versin » ebla » fatih sultan tekke » dugunlerdeki gelin damat masasi » elif safak » alternative 4 » nothing else matters » lead » yalnizlik » unsilent storms in the north abyss » ufolara sirin gorunmek icin gote anten taktirmak » recep tayyip erdogan » kralice elizabeth in desti izdivac a katilmasi » closure » uc paraya oynayan afrikali forvet a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa