daath 

kapat
  1. amerikalı bir industrial death metal grubudur. 2 adet bomba gibi albümü bulunmaktadır :

Futility (2004)
    The Hinderers (2007)
    #1666767 (antisocial, 20.05.2007 21:37)
  2. http://www.myspace.com/daath
    #1666779 (dolayli zarf tumleci, 20.05.2007 21:38)
  3. the hinderers albümü kesinlikle dinlenmesi gereken bir melodik industrial metal grubu. başta kafa s.kintisi gibi gelmekle beraber sonradan sonraya kendini sevdirir, dinlettirir.
    #3494748 (kleiner pupser, 04.06.2008 22:34)
  4. efsane bir deathcore grubudur. vokal, aşmış guttural vokal yapar.
    #3635703 (DjarumTurk, 08.07.2008 04:16)

© 2008 - uludağ sözlük

daath başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. daath ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu daath nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» age of mythology the titans » como el agua » hypostase » sevgili deyince yazarlarin yumusamasi » galatasaray universitesi » 6 aralik 2000 galatasaray paris saint germain maci » avm leri sadece tuvalet icin kullanmak » kitap okumamayi marifet saymak » hold me tight » albert einstein » iset » 4 yildir muhendislik okuyorum boyle odun gormedim » soguk espri » bir sehri sevmek » desmodus rotundus » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » turk kizlari » ted bundy » alonso solis » 457 ytl 63 kurus » yeni baslanilan is yerinde sizden sene gecme » jet turleri » star ana haber » sagopa kajmer in rapper oldugunu iddia etmek » kapini calan benim » acikan sozluk yazarinin drami » yerel radyo reklamlari » kardes turkuler » all my loving » yaran facebook gruplari » ask korkutur