d smart spikerleri 

kapat
  1. çok bilgili ve sıçma yarışındaki spikerler.
    dün akşam anderlecht-fenerbahçe maçını trt 1'den izledikten sonra diğer kanallarda gezerken farkettiğim şu şahane yorumu yapmış spikerlerdir.
    fenerbahçe alex ile ikinci golü bulduktan sonraki kısımda "dakika 75 ve artık şampiyonlar ligi hayırlı olsun. eee tabi erken konuşmamak lazım ama anderlecht'in 5-2 yenmesi gerekir ya da 5 gol bulması gerekiyor bu da çok zor" gibi bir zırvalama yaptı ki, benim beynimi dumurdan dumura sevketti. 1-0 biten bir maçın rövanşında alacağınız her türlü 2 farklı galibiyet sizi bir üst tura çıkarır ama gel gör ki, bunlar yırtınır gibi maç anlatmaktan mütevellit bu tip bir bilgiyi öğrenmek niyetinde olmadıkları gibi şaşkın şaşkın maç anlatmaya devam ediyorlar.**
    ama onlar hala deplasmanda atılan gol 2 gol sayılır hesabıyla devam ediyorlar. allah kolaylık versin!
    #2229366 (galapagoslu iguana, 30.08.2007 15:58 ~ 15:59)
  2. doğrusu için (bkz: star tv spikerleri)*
    #2229461 (hidden feelings, 30.08.2007 16:12 ~ 16:13)
  3. serdar ozkan'a ısrarla delgado diyen spikerlerdir.
    #2229477 (MeLaNKoLiK, 30.08.2007 16:14)
  4. aralarında emre tilev, sabri ugan ve ertem sener in de bulunduğu doğan grubu çalışanlarıdır. acilen yeni spiker transferleri yapmaları gerekmektedir.
    #2229492 (rectoa, 30.08.2007 16:16)

© 2008 - uludağ sözlük

d smart spikerleri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. d smart spikerleri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu d smart spikerleri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» her arapca yaziyi kuran sanmak » zuhaaaaaaaaaaaa » barbaros hayrettin pasa » islam » bok kokan bir adamin otobuste yaniniza oturmasi » egitim » trt dublajcilari » baskanim beni al » terorun beyni barzani mihmandari akp » es cinsel aglama duvari » farukreally » there is too much flak » beyaz ten » lucifer anarchos » endustriyel siyah » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » saint nicholas » radio control » yildirim ordulari » haberin yok oluyorum » instruments locked on » tootsie » bagerbof » yunan insan tipi » 12 subat 1911 fenerbahce galatasaray maci » hagi yle buyuyen nesil » adtk » haldun taner oyku odulu » istiklal caddesi » cografi kesifler » mevlana