d ile basliyor r ile bitiyor smileyy 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bitiyor
  2. ve mac bitiyor
  3. hasret bitiyor
  4. bitti bitiyor
  5. gun basliyor
  6. mac basliyor
  7. okul bu sene bitiyor mu
  8. bir am ugruna ya rab ne arkadasliklar bitiyor
  9. yaz bitiyor diye huzunlenmek
  10. kdv fisi toplamak bitiyor

© 2008 - uludağ sözlük

d ile basliyor r ile bitiyor smileyy başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. d ile basliyor r ile bitiyor smileyy ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu d ile basliyor r ile bitiyor smileyy nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» duygu » ilk defa magarada dogdugumdan utandim » muhafazakar aylar » apraksi » carsten jancker » allah » bir salak gibi olmek » seyyar soguscu tezgahindaki gaz lambasi » devrim arabalari » yaran olaylar » ezan okunurken muzigin sesini kisan ateist » acc » milliyetciligin sozlukte tavan yapmasi » ataturk donse beklenen mansetler » karagarga » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ferhat gocer in takim elbisesi » ergenekoncu olanlar hemen simdi arabamdan insin » 2009 da ekonomik kriz ihtimalinin dusuk olmasi » fabrikator » kaos » kadinlari hamile birakan enteresan olaylar » orgazm sonrasi aglayan erkek » cince entry yazan yazar » you don t care about us » galatasaray kupasi » donen eski sevgili » pencere caminin bugusu » tekrenkturkuaz » olum mecliste vekiller teklif ediyormus » tekrar yasanilmasi istenilen gunler