d hicbiri 

kapat
  1. çoktan seçmeli soruların dördüncü sıkkında yer alan ve varlığı ile soruyu çözenin aklını cezbeden ifade.
    #96584 (Mr.Ram, 02.03.2006 20:31 ~ 20:36)
  2. daha serefsiz bir sik icin (bkz: e hepsi)

farkettikten sonra gelen edit: (bkz: sik) (bkz: şık)

2nci edit: ben niye türkce karakter yazamiyorum
    (bkz: sözlükte türkce karakter sorunsali)
    #96590 (aftermath, 02.03.2006 20:32 ~ 20:38)
  3. bazen hiçbiri e şıkkında karşınıza çıkar misal:
    a)ben sana galiba aşık oldum
    b)olmadım
    c)sadece hoşlandım
    d)öyle sandım
    e e e e )hiçbiri
    by özlem tekin
    #109166 (jokerr, 10.03.2006 20:14 ~ 20:15)

© 2008 - uludağ sözlük

d hicbiri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. d hicbiri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu d hicbiri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» richie kotzen » avenge » karsiyaka » mmorpg » jim root » bir kalbin icinde agliyor ask » bir kadina soylenebilecek en guzel sey » agla sevgili yurdum agla » merve erdogan » yanma odasi » erketede bekleyen saz ekibi » serdar ortac tarzi dans » arjen robben » universiteye kalemlikle giden ogrenci » universiteye minibusle giden insan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » caylakken 40 karakter siniri » egzorsizm » hifzi topuz » fabrikator » unutamamak » tatar yayi » anlayamazsin » kar musikileri » erkek kardes » sozluk yazarlarinin yurdum insanini yansitmamasi » memur olmak » merhamet » sinavda mesaj atmak » wordpress » bilkent universitesi