cyystal ball 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ball
  2. set ball
  3. dx ball
  4. run the ball down
  5. come with the ball
  6. poi ball
  7. put the ball on the
  8. air ball
  9. pin the ball
  10. uni ball

© 2008 - uludağ sözlük

cyystal ball başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. cyystal ball ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cyystal ball nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ayrilik bana asktir artik » eti form yiyip kilo alan insan » faati » satis gorevlilerinin travestilere bakisi » kindar surpriz yumurta » mudur mudur mudur » ayse ozyilmazel » lomography » mihail saakasvili » yapilan transferi fotospor da gormeden inanmamak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games