cv ye mayolu fotograf koymak 

kapat
  1. cv ye bir adet vesikalık fotograf koymak yerine, mayolu resmini koymayı tercih etmiş insanın gerçekleştirecegi eylemdir. "iş görüşmesinde yapılması gerekenler" konulu bir programda iş sahibi kalantor bir amcanın;
    - bir çok aday başvuruyor. tabiiki bunlaradn yalnızca bazılarını işe alabiliyoruz. mesela geçenlerde cv lere bakarken rastladım. bir kızımız arkadaşlarıyla, sahilde çekildigi mayolu resmini koymuş, arkasınada ortadaki benim yazmış çok dikkatimi çekti görüşmeye çagırdık demesi üzerine geçerliligini kanıtlayan eylemdir ayrıca. *
    #1509325 (pocohontas, 09.04.2007 17:21)
  2. essegin vaginasına su kaçırmak gibi birseydir.
    #1509360 (ruhhyy, 09.04.2007 17:27)
  3. eğer o cv'yi bir mankenlik ajansına verecekseniz çok mantıklı olan bir durumdur.
    #1509455 (mahoni, 09.04.2007 17:47)
  4. mankenlik başvurusu için yapıldığında doğal karşılanabilecek olay.
    #1509459 (aman heri, 09.04.2007 17:48)
  5. işe alınma sebebidir...
    #1509499 (yavuzchetin, 09.04.2007 17:58)
  6. (bkz: şahin k'ya cv göndermek)
    #1509522 (BlindGuardian, 09.04.2007 18:04)
  7. iş yerlerinde, "elimin altında güzel kız bulunsun da belki ileride sulanırım. iş çıkar bundan belki" mantığını güden, dongoz "ik" cı erkek abazanları etkilemeye yönelik, fair play'e yakışmayan ve sahalarda görmek istemedeğimiz bir harekettir. kumsallarda görmek ister miyiz? pek tabi ki...
    #1509570 (balsikeste baysungur, 09.04.2007 18:16 ~ 18:17)
  8. iş veren rüyası.
    #1509575 (handushka, 09.04.2007 18:17)

© 2008 - uludağ sözlük

cv ye mayolu fotograf koymak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cv ye mayolu fotograf koymak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cv ye mayolu fotograf koymak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» turkiye den kktc ye ucuz diye 3 u 1 arada goturmek » balans ve manevra » ben ask oldugumu aglarim » allah seni nasil biliyorsa oyle yapsin » bionic commando rearmed » cumartesi tum gun calismak » frikigin cift vurusa donusmesi » jet turleri » calculus » taylan sigirci » yuck fou » ati radeon hd 3850 » kravat baglamak » aslan » kuresellesirken top olmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » turk dizisi cekmek icin gerekenler » birol guven in lost senaristi olmasi » cuneyt arkin vs polat alemdar » mehmet usta » starbucks a sadece sicmak icin gitmek » domaltip bafilemek » serva dinu » kurtlar vadisi pusu » hasan kurtulmus » etkisiz hale getirmek » bir gun herkes teletabi olacak » nuri alco theme » erkeklerin guzel kadin zaafi » alparslan erdem » ask birlestirir