cuzdani klozete dusurmek 

kapat
  1. pişmiş tavuk olmanın yeğlenebileceği bir durum.
    allah'a sukur daha basima boyle talihsiz bir hadise gelmedi ama gelen mutlaka vardir. bazen umumi tuvaletlere elde cuzdanla aceleyle girilir. tuvaletin temizliginden suphe duyuldugu icin biyere de koyulmaz cuzdan. o sebeple bir elde cuzdan diger elde alet edevat, binbir zorlukla ihtiyac giderilmeye calisilir. olay bittikten sonra fermuar cekilirken allah muhafaza cuzdan elden bi kaysa butun paralar, kredi kartlari, kimlikler, anı olarak saklanan sinema biletleri, gerekli belgeler komple sirilsiklam. hele de sifonu cekmeden dusurduyseniz, eli klozete sokmaya tenezzul etmeden cekilmelidir bence. ondan sonra uğraş dur yeni nüfus cüzdanıydı, kartlari iptal ettirmeydi.. giden paralar da cabasi. dusuncesi bile adami kıllandırmaya yetiyor.

diyelim ki bir sekilde o cuzdan cikarildi oradan. daha sonra onu kurutup kullanmaya devam edecek babayigit yoktur zannimca. kaldi ki sararmis paralari kimse almak istemeyecektir. ha ılık ve temiz suda yikanıp kurutulduktan sonra pek tabi kullanılabilir ancak o anki ruh hali insanın bilinçaltına yerleşeceği için pek tasvip etmeyeceğimiz bir davranış olur.
    iyisimi siz cuzdanla girmeyin helaya, girerseniz de elinizde tutmayın, tutarsaniz da dukkani dikkatli kapatin.
    #1706905 (yozishanko, 31.05.2007 04:12)
  2. (bkz: klozete rotring kalem dusurmek)
    #1706914 (pascalaga, 31.05.2007 04:17)
  3. (bkz: klozete cep telefonu düşürmek)
    #1709795 (cilgin orman meyvesi, 31.05.2007 21:35)
  4. o dakikadan sonra boktan bir kimliğiniz olacağına delalet eder. delalet ne lan? rüyada söylenirdi bu. cümleyi tashih ediyorum: o dakikadan sonra kişiliğinizin kafa kağıdınız ile müsemma olmamasını dilmekten başka çareniz yoktur. e bu da olmadı. try again: cüzdanda bulunan kimlik boka bulanmışsa, kimlik beyanı esnasında "ulan ne boktan bir adammışsın be!" tacizine maruz kalabilirsiniz, dikkat edilmelidir.
    #1709822 (benn, 31.05.2007 21:40)
  5. rezalet durum. cüzdan düşürmedim ama üniye giderkene gömleğimin cebinde paso vardı, eğilmiştim paçamı düzeltmek için. löp diye gitti kubura düştü kodumun pasosu. çıldıracaktım lan. gerisini sormayın.
    #1709830 (laz pacino, 31.05.2007 21:42)
  6. kesinLikLe sifon çekiLmeLidir.. zira o pis, Lanet, bokLu deLiğin içinde hangi hastaLıkLar vardır kimbiLir.. sokarım parasına, kimLiğine.. sağLığımdan daha mı önemLi.. *

(bkz: başak burcu erkeği olmanın dayanıLmaz hafifLiği)
    #1709844 (Tucimania, 31.05.2007 21:45)
  7. 5 saniye kuralına uyarsanız bir sorun kalmaz...
    #1709873 (demolay, 31.05.2007 21:51)
  8. (bkz: cuzdanı tuvalete düşürmek)
    #1709876 (muhayyil, 31.05.2007 21:52)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

cuzdani klozete dusurmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cuzdani klozete dusurmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cuzdani klozete dusurmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about cuzdani klozete dusurmek. Copyrights of the articles are belong to their authors.