cus 

kapat
  1. eşek ve ata durması için söylenen ünlem

çüşşş
    (kısmetsiz, 25.01.2006 01:10)
  2. (bkz: oha)
    (scarface, 22.03.2006 23:47)
  3. duran eşeği veya atı tekrar harakete geçirmek için; (bkz: deh)
    (penta-don, 26.05.2007 02:21)
  4. cuş: coşmak.*
    (jikase, 04.09.2007 00:05)
  5. norther şarkısı.

C.U.S.
    See you it's time to go,
    Good day to die; time to say no,
    Fuck you; it's time to go,
    And arrange one hell of a show.
    See you; you'll hear me say,
    My gun today will stop the play,
    Fuck you; it's the only way,
    I've seen the road; No I won't stay.

See you suckers,
    Fuck you fuckers.

See you it's time to go,
    My time is up; don't you know,
    Fuck you; it's time to go,
    I'll give you one hell of a show.<<<
    (mevta, 03.10.2007 01:41)
  6. cok uluslu sirket tanımlamasının kısaltılmışı.
    (zefre, 11.11.2007 02:45)
  7. "çüş diye bir sıfat olsaydı en çok sana yakışırdı"
    bana bu söz söylendiği anda cus ü bir sıfat kendimi de en cus insan eyledim.
    bu sıfatı hakkıyla giydim ve koruyorum. hakkettim ben bunu.
    çüş: bir sıfat olarak sevgi belirtir.
    (ben deli nasilim iyiyim iyi, 17.11.2007 22:51)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» yaran msn iletileri » ritim » yukari hinzeverek camii » dedeye mesaj okumayi ogretmek » yurtici kargo » korner diregine gidip zaman geciren futbolcu » sanctum 666 » koyulmamasi gereken isimler » google ofisleri » pjak » primitive death » die frochliche wissenschaft » kutuphane haftasi sloganimiz » test yapacagim deyip test yapan hoca » koltuk alti killi olan kizlar » goksu parki » deniz ulke aribogan » issizlik krizi » orospu cocuklari » aselsan da calisan 3 muhendisin intihari » guillermo vargas habacuc » gazi iibf deki dtp kadin kollarinin actigi stand » you could be mine » yildirim » kahvehane televizyonunun onunden gecmek » cevapsiz soru » 16 mayis 2007 » shell » cem koksal a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa