curved air 

kapat
  1. sonja kristina nın vokalistliğini yaptığı progresiv rak gurubu.. güzel seviyorum cok.. melinda ve easy sarkıları güzel cok.
    #1152761 (martilarisevenadam, 14.01.2007 18:30)
  2. Melinda (More or Less) sarkisini soz ve muzik olarak cok begendigim prograssive rock grubu.Cok guzel birde solistleri vardir , adi gecen sarkinin youtube da bulunabilecek live videosindaki durusu miknatis gibi ceker insani guven duydurur kendine.
    #1889938 (Psychedelic, 09.07.2007 07:11)

© 2008 - uludağ sözlük

curved air başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. curved air ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu curved air nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» uludag sozluk » 28 agustos 2008 ankara semalari hareketliligi » paranoyak » delikanli coder » tez koop is » el lailah deh » beren saat » sozluk turkbirlik gen tr » oyuncu roportajlarinda yonetmen yalakaligi klisesi » kursad tuzmen a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games