curva nord 

kapat
  1. kuzey tribün anlamına gelen italyanca tribün deyimi. bu deyimi türk tribünleri ile tanıştıran ilk taraftar grubu 07 genclik olmuştur. hatta grubun resmi internet sayfasının adı http://www.curvanord07.org olarak belirlenmiştir.
    (bkz: curva sud)
    #2028631 (fibobacciyim, 28.07.2007 21:12)
  2. italyanca anlamı eğik yay.

(bkz: inter)
    (bkz: lazio)
    #2576917 (elnino1907, 10.11.2007 20:11 ~ 20:12)

© 2008 - uludağ sözlük

curva nord başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. curva nord ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu curva nord nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» komando egitimi almis baliklar » bu kadin hep konussun ben hep dinlerim denilenler » linger » alternatif prezervatif reklam sloganlari » sevis » ergenekon » ask guldurur » chp ye attigim oyu nasil geri alirim » aysun kayaci » damat hobbit pasa » mustafa kemal ataturk u sevmeyen yazar » eski sevgililer gecidi olarak istiklal caddesi » sevgilinin aramamasi » pgm301 » teknosa turkiye kupasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 4 luni 3 saptamani si 2 zile » hayat fatal i neden yoruyorsun » lenova » bana bir opucuk verin yoksa galip donecegim » ayyash maghanda » gelmis gecmis en buyuk grup » insan neden degisir » bon iver » gul ki » recep ivedik 2 » hepsiburada com » sausozluk » x dogumlu olmak » kuru mahmut efendi kahvecisi » vampir yarasa