curuturum de vermem 

kapat
  1. olurum de vermem cümlesinin farklı bir versiyonu. uzun süre kullanılmadığı takdirde bozulacak, yıpranacak bir nesnenin, karşı tarafa kötü duygular beslenilmesi sonucu anlamsız bir şekilde elde tutulacağını anlatır. böyle şeylerin ne lüzumu var ki; gelin canlar bir olalım.. * *
    #1415220 (thor voivoda, 15.03.2007 20:26)

© 2008 - uludağ sözlük

curuturum de vermem başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. curuturum de vermem ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu curuturum de vermem nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» we rise » no air » domaltip bafilemek » parasut fren » glam metal » abdli yetkililer yuzunden butun ulkenin ac kalmasi » doomsday » uludag sozluk pkk balonundan basliklar » john frederick lewis » janos eckmann » yastikalti bank » red alert 2 » bu kadin hic konusmasin dinlemem denilenler » kurtce turkiye de hic yasaklanmadi diyebilmek » tanri mi insani insan mi tanriyi yaratir sorunsali » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » seyahatte ac oldugu halde ikrami reddeden insan » aydin karabulut » mona lisa ya bakip 31 cekmek » istek ezan hatti » kork bizden » annemi ozluyorum ozlemi anniyorum » adnan senses » ask ucurur » deniz yilmaz » nina s tragedies » karin » yuzen balon » sikerim boyle askin izdirabini » ergenekon iddianamesi » kuresel finans krizi icin cozum yollari