curum 

kapat
  1. hata, suç, günah, yanlış, ahlaksızlık, saygısızlık.
    (asiti kaçmış kola, 04.06.2006 12:55)
  2. (bkz: cürmüm ile geldim sana)
    (white pages, 04.06.2006 13:00)
  3. ceza hukukunda idam, agır hapis, surgun, agır para cezası, kamu hizmetlerinden yasaklanma gibi agır cezalarla neticelenen suc cesidi.
    (tiresome, 27.11.2006 23:44)
  4. (bkz: cürmümeşhut)
    (tata, 31.12.2006 15:48)
  5. curum suç ortağı anlamını taşır. curmum ise suç demektir.
    (egoinman, 31.12.2006 16:15)
  6. (bkz: crime)
    (pygmalion, 01.09.2007 02:26)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» star ana haber » aidatli uye » hakan sukur tipi cagdas forvet » mr crowley » sozluge zaman harcayan yazar kisisi » besiktas tezahuratlari » scorched earth » dertler benim olsun » mutlulugun anahtari kucuk seyler » resim ogretmeni » muhabbet kusunun ele tecavuz etmesi » ahmet saglam » istifa » yarin gorusuruz » grace park » kurban keserken kendini yaralamak » kaderimin oyunu » suicide bomber » hayattan zevk alamamak » kurtlar vadisi pusu » bulutsuzluk ozlemi » ciplak ayak araba kullanmak » haydarpasa tren istasyonu » aziz amca game over » basbakan i adana mitinginde 1500 kisinin izlemesi » the piano tribute to iron maiden » picador » kathy bates » 16 mayis 2008 sakaryaspor boluspor maci a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa