curum tasnii 

1. herhangi bir kimse hakkında cürüm (suç) uydurma durumudur. *
    #3390245 (yorumsuz, 13.05.2008 01:02)

© 2008 - uludağ sözlük

curum tasnii başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. curum tasnii ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu curum tasnii nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bir aksam uzeri uyanip kiyamet koptu sanmak » seni kendime sakladim diyen cimri insanlar » satranc » dolunayisi » hayvan keserek bayram yapmayi aklim almiyor » ayar vermeye calisana sadece gulumsemek » tiyatro » ahmet kaya » kevase » cam tavan sendromu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games