cunku sagcilar birliktedir 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. cunku cunku cunku cunku cunku fenerbahceliyiz
  2. sozlukteki sagcilar
  3. sagcilar solcular
  4. sagcilar iyi muzik yapamaz
  5. sagcilar mhp ye solcular chp ye oy versin
  6. turkiye de sagcilar ve solcular
  7. survivor sagcilar solcular
  8. basimiza psikolog kesilen sagcilar
  9. sagcilar saga solcular sola gecsin
  10. bana sagcilar adam olduruyor dedirtemezsiniz

© 2008 - uludağ sözlük

cunku sagcilar birliktedir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cunku sagcilar birliktedir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cunku sagcilar birliktedir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yavuz sultan selim » har » birbirine benzeyen unluler » alkol » babaya tavir almak » uzundur sarkar oksayinca kalkar » turk zall » halay cekerken pandik atan cocuga asik oldum » nietzsche » irrasyonel insan » heraklitos » imla kurallarini bilmeyen yazar » mapushane cesmesi » itus » halis talebeleriz onumuze geleni tekmeleriz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hatirlamiyorum » braun silk epil reklamindaki gavat bey » susmaya calismak » serdal bahce » cocuga soylenisi guzel isim koymak » merzifonlu kara mustafa pasa » 22 mayis 2007 ankara ulus patlamasi » sus » lynyrd » ufak raki » yilmaz ozdil » surekli cikolata yemek » dursun uyar » hani yaylam » karnimac