cunku ask 

kapat
  1. onur caymaz'ın az evvel yolladığı $iiri. bu adam hakkında hâlâ nötrm.

--çünkü aşk--

çünkü böyle küçük olduğunu bilmiyordum
    odalar soğumu$ e$yalar hâlâ sıcak
    a$k dokundu orta yerine gönlün
    ince usul su yolu, unutulan fener bekçisi

çünkü çocuklar ak$ama doğru koşuyorlar
    uçurtmalara mektup yazıyor çardakta birisi
    bak ben hiç yılmıyorum bir kere dokundu
    "Ayrılsak da" adlı bir plak 1975, çizikti
    #1062751 (ceviz agaci, 27.12.2006 00:39 ~ 00:40)

© 2008 - uludağ sözlük

cunku ask başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cunku ask ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cunku ask nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bininci entry » istanbul un otopark sorunu » slm asl pls » esekcilik » lost dizisi stv de yayinlansaydi olabilecekler » baslik domalmak » sonraki blog » kaderimin cv si » turkiye de biranin cok pahali olmasi » bekaret onemsizdir » eklembacaklilardaki ustun drama kabiliyeti » 80 lerde cocuk olmak » banyoda yapilan salakliklar » tanrinin yoklugu » yerel radyo reklamlari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » inter city firm » turk televizyonlarindaki cadili diziler » horozu cok olan koy » ataturk un karga kovalarken olmesi » istanbul da yasama vergisi » oasis » haydi ic de cay koyayim » drunk mail » hem sucsuz hem gucsuz hem halsiz olmak » cennetin katlari » genpatech » boyoz » ali cevat akkoyunlu » lenovo » memur mesai ucretlerine bes kurus zam yapilmasi