cuneyt arkin in reklam calismasi 

kapat
  1. bütünüyle (bkz: uludağ sozluk bok at izi kalsın haber ajansı) günlerinden bir esinti tadında, tatlı bir meltem mahiyetinde yazılmış bi entrydir.. hidrojen yazıyor, *

bundan yaklaşık 9 ay önce ulusozluk admin'i zall ile işbirliği içerisine girmiş cuneyt abi; sonbahar döneminde vizyona girecek olan dunyayi kurtaran adamin oglu adlı film için reklam arayışlarına girmiştir.. zira bu film cüneyt bey'in "tamam mı devam mı" diyeceği film olacaktır biraz da.. yoksa fahrettin cureklibatur mu deseydim cüneyt abi!*

neyse efendim ulu lardan zall ile cureklibatur gillerden fahrettin abi bursa'da ulu cami'nin karşısında birer kestane şekeri yemek üzere sözleşirler..

o mevsim de hava bir yağmuur.. laaneet.. sokağa çıkılmaz.. neyse efenim zall karizma yapıcam diye buluşmaya yarım saat kadar geç gider ve fahrettin abi'nin menajerince rezerve edilen masaya oturur, cüneyt abinin gelmesini beklemeye başlar.. öyle kolay mı cüneyt abi'mizi bekleteceksin!

yaklaşık 45 dakika sonra zall "ulan ekildim galiba" der ve iyiden iyiye işkillenmeye başlar.. zaten bir süredir pastane sahibiyle gözgöze gelmemeye gayret etmektedir zira adam da "'ulan bi saattir bi arkadaşı bekliyorum, o gelince sipariş vericem' diyo, sığınma evi mi lan burası" demektedir..

neyse efenim işbu saniyede son model siyah bir mercedes jip pastane önüne teşrif eder; cüneyt abi bursa semalarına bir klark çeker; pastane bitişiğindeki kahve sakinleri ininin derler.. zall hakeza..

konuşur, her konuda anlaşırlar ve ulusözlük doğar..

8 ay göz açıp kapayıncaya kadar geçer..

neyse efenim tam da bugün kararlaştırıldığı şekilde cereyan edecek şekilde olaylar gelişir.. narkotikten 3 polis; hürriyet gazetesinden 2 muhabir ayarlanır..

vee cüneyt abi tekrardan dünyayı kurtaran adam olur! kimse onun fahrettin cüreklibatur olduğunu anımsamaz bile.. o battal gazidir.. atıyla yardıra yardıra gidendir.. kurşunla bir doları tam 60 metreden delendir..

ama kaçmaz.. uludagsozluk bok at izi kalsin haber ajansi'ndan bu kaçmaz!!

hadi zall o zamanlar sen daha sözlük sahibi değildin, internet cafe'n vardı.. e hadi polis memurları siz de kariyer peşindesiniz.. hürriyet muhabiri kardeşim senin de ayrı bir dünyan var; sana da hak veriyorum..

ama sana yakışmadı cüneyt abi.. hatta neden hagi neden!!
    uludag sozluk bok at izi kalsin haber ajansi*
    #509719 (hidrojen, 07.08.2006 19:42)

© 2008 - uludağ sözlük

cuneyt arkin in reklam calismasi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. cuneyt arkin in reklam calismasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cuneyt arkin in reklam calismasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yogurt » yonja insanlari » elma sozluk teki uludag sozluk yazarlari » okul nasil gidiyor » kimi sevsem sensin » begenmedigi halde okudugu entryi eksilemeyen yazar » captain black » tuz ruhu banyosu yapmak » 21 ekim 2008 fenerbahce arsenal maci » moderatorlerin tarafsizligi sorunsali a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games