cuneyt arkin bakisi 

kapat
  1. hafif aralı bacaklarla ve belde duran ellerle ideal bir pozisyon oluşturan bakıştır.

gözlerde kendinden emin, hatta biraz ukala bir ifade vardır. baş hafif yana dönüktür. * genelde bu bakış ve duruşu bize daha iyi göstermek için, yönetmen birkaç saniye zoom yapar.
    #2661989 (zarth vader, 04.12.2007 20:27)
  2. eğer ki konu, kahpe bizansın yiğit güzelini götürdükten sonra, ekrana yaptığı bakışsa, *penalti yaptirmis arif erdem bakisi ile hemen hemen aynı bakıştır.
    #2662014 (tanimadinmiben, 04.12.2007 20:35)

© 2008 - uludağ sözlük

cuneyt arkin bakisi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. cuneyt arkin bakisi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cuneyt arkin bakisi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gammaz maasi » prodromos » icarus dream suite » aliana » selahattin duman » asia argento » yeni arcelik reklami » seni seviyorum diyene olcu birimi sormak » sabri kaleyi dusundu » hali sahada futbol oynamak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games