cunaurg 

kapat
  1. ömrümü çürüten ama sevimli ve şakacı yazar.**
    #476036 (Dave Mustaine, 30.07.2006 04:04)
  2. iki yıllık okul arkadaşım,1.5 yıllık komşum,karslı,gelibolulu ve en son da istanbullu olmuş,evleneceği zaman nüfus cüzdanını hangi ilin hangi ilçesine vereceğini şaşıracağını tahmin ettiğim;hayatı genelde yayma üzerine kurulu,ama bazen benim zorlamamla daha ciddileşen 3.nesil bir yazar.

kendisinin felsefe,siyaset ve satranç alanındaki eğitimini bizzat ben üstlendim *ama şöyle bir sorun var ki o bu alanlarda birşey öğrenmek meraklısı değil,böyle herhangi bir talebi de olmadı benden.ama bu küçük problemi zamanla aşacağımızı;cunaurg'tan iyi satranç oynayan,siyasi olaylara aklı basan ve bol kitap okuyan bir filozof yaratabileceğimi ısrarla söylüyorum.o da hadi len diyo.ama olsun önümüzde 3 sene daha var.kararlıyım,onun bu hayat enerjisini alıp kendim gibi ölü bir insan yapacağım.*

biran önce tatil bitsin.akşam mekiklerimizi özlüyorum.*
    #495051 (Elrond Miriel, 04.08.2006 02:22 ~ 06.08.2006 15:00)
  3. bisiklet arkadaşım benim
    #508421 (marmusa, 07.08.2006 13:58)
  4. bugün bir erkek kardeşi olan yazar. hayırlı olsun*
    edit:ismi de asilmiş. en asil duygunun insanı yani.
    #541731 (tmr tr, 15.08.2006 11:16 ~ 11:17)
  5. yardım sever yazar,yardımlar da onu seviyor emin olsun... *
    #581738 (balyancho, 27.08.2006 16:37)
  6. akşam akşam ayak aya ay ve a entrylerini girerek fantazi yapmış yazar.
    #632963 (markasiz, 14.09.2006 03:08)
  7. (#1277442) ile yarmış geçirmiş bitirmiş yazar..
    #2638135 (yoga yapan mistiq kedi, 28.11.2007 00:45)

© 2008 - uludağ sözlük

cunaurg başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cunaurg ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cunaurg nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» night ark » yutkunmak » jet turleri » davidoff » asagipinar tumulusleri » ask korkutur » sinan engin » gul ki » saka degil » sol frame » tsubasa nin fenerbahce ye cevabi » micky green » kizkaciran damat » engin ceber » desifreolmusdisiuuser » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » susannah york » gol sevinci » arcil ve sota » trafik kazasinda kolu kopmak » bana bir koca lazim o da bu gece lazim » lake station » berkoz egemen » hasan kurtulmus » nanik atak » kocasinin yaninda gaz maskesiyle yatan kadin » zvjezdan misimovic » sozluk okurlarina oy hakki verilmesi gerekliligi » ask acitir » uludag sozluk yazarligi yemini » aciz olmak