cumleye kaldi ki ile baslayip zaten ile bitirmek 

kapat
  1. genelde anlatım bozukluğu ile sonuçlanandır.
    #1883450 (wtasyh, 08.07.2007 16:28)
  2. kaldı ki bu şekilde cümle kuranların amacı da entel görünme çabası gibi zaten.
    #1883495 (nikim yok benim, 08.07.2007 16:33)
  3. anlatım bozukluğu yapmaktanda öte karşıda dinleyen rolünde bulunan için komik gelen bi durumdur.beyin dumura uğrar.
    #1883555 (kromozom, 08.07.2007 16:41)

© 2008 - uludağ sözlük

cumleye kaldi ki ile baslayip zaten ile bitirmek başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. cumleye kaldi ki ile baslayip zaten ile bitirmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cumleye kaldi ki ile baslayip zaten ile bitirmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kora kor » biyiga bulasan corbayi ekmekle siyirip yiyen insan » son hiz gelen ferrari den ziplayarak kurtulmak » bir gunde the godfather serisini izlemek » atesin var mi » ben bir garip yazarim » allah cezalandirmak isterse turku salarmis » sosyal sovenizm » her entry de eksi almak » arabanin deri koltuklarina kilif gecirmek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games