cumleye ilisen 

kapat
  1. Dülger eliyle kayadan dil inşa etmek
    göğün bittiği yere dek
    az önce yanımda; sararmış kâğıt gibi değerlenerek

cümleydi
    bahsettim ondan
    -inanmak insanın kendine sunduğu idam

uzun saatler yazılabilirdi onunla
    kendi var ettiğin tarafından
    ışık. kapalı. açtım
    duvara bir tuğla daha sıkıştırdım, yazdım
    -yalnızlık bölünebilirdi iki kişiye

anladım. son rafın dibine itip ellerini, dülger ellerini
    kendini görmesindi insan batmakta olan suda
    boğulabilirdi
    tekrar ettim tekrar tekrar
    ağır cisimdi biçimsizliği sansürledim
    -dokunmak kendinden geçmiş söylem
    dedim. cümleye iliştirdim
    bahsettim ondan

(bkz: S.Aylin Antmen) *
    #2092316 (fatal, 08.08.2007 12:53)

© 2008 - uludağ sözlük

cumleye ilisen başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. cumleye ilisen ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cumleye ilisen nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sehirlere gore kizlarin kasarlik orani » desti izdivac » tutunamayanlar » topraga dusen » taraftari golle selamlamak » yok un performansini begeniyoruz » pelin cift » the star spangled banner » boyundan opmek » kabus gibi cokmek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games