cumleye bak be 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. cumleye ve ile baslamak
  2. cumleye ilisen
  3. her cumleye bir insallah
  4. her cumleye entry acmak
  5. her cumleye hayir diye baslamak
  6. vedalasirken cumleye hadi ile baslamak
  7. spikerlerin cumleye evet diyerek baslamasi
  8. cumleye simdi diyerek baslayan gorgusuz
  9. sana bir sey soyleyeyim mi diye cumleye baslamak
  10. her cumleye kedim diye baslayan erkek

© 2008 - uludağ sözlük

cumleye bak be başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cumleye bak be ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cumleye bak be nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» laik genc kizlar marxi marksspencer sanirmis » az muhterem cok gotveren » suezmax » taraf in yalan haber yapmasi » black metalin bogurtu ve hiriltilar butunu olmasi » yalnizligin anlasildigi anlar » turkiye de artik baski yok sanat ozgurdur » meybuz » top models » uludag sozluk tarikati » korku filmi izledikten sonra elektriklerin gitmesi » wolverine » mongol » passiflora » havva yilmaz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » where is the target » cold as ice » sevgi » vadime dokunmayin » elegy for dunkirk » koylu » baslik acmis olmak icin baslik acmak » japonlarin kukularinin orman gibi olmasi » ucuzkenar ucgen » murat karayalcin in melih gokcek e ayar vermesi » birebir sozluk » let s rock » quarantine » osmanlica » badi ekrem esofmani