cumhurbaskaninin kralin alayina gitmesi 

kapat
  1. delikanlı başkanın yapması gerekendir. ayağına gitmek yerine alayına gider yapsaydı daha bi sempatik olurdu, daha cin karikatürler çizilirdi. hoş olurdu.
    #2587688 (gotik gotu, 13.11.2007 21:38)
  2. alayina gider.

edit: neyse ki baska bir tarafa gitmemis, yoksa uc-bes milyar icin ... yok sustum tamam. *
    #2587696 (revolter00, 13.11.2007 21:40 ~ 14.11.2007 00:28)

© 2008 - uludağ sözlük

cumhurbaskaninin kralin alayina gitmesi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. cumhurbaskaninin kralin alayina gitmesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cumhurbaskaninin kralin alayina gitmesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» izmir de yasayip manita yapamayan erkek » muzik kanalinda alt yazida aski ilan etmek » spartan total warrior » cigdem savas » jeff beck » bsg dedirten ulusalci zirvalari » monta ellis » fabio capello » bu sozluge omrumu verdim ben » super fm a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci