cumhurbaskani yemini 

kapat
  1. "atatürk ilke ve inkılaplarına ve laik cumhuriyet ilkesine bağlı kalacağıma" cümlesiyle dikkat çeken yemindir.
    (bkz: dikkat çekmek)
    (bkz: dikkat dikkat)
    (bkz: achtung borno)
    #2216178 (KIZILMASKE, 28.08.2007 16:38)
  2. 11. cumhurbaşkanı sayın abdullah gül'ün edeceği yemindir. aslında sadece vallaha-billahi dese de olurdu.
    #2216206 (psycho freak, 28.08.2007 16:42)
  3. (bkz: yemin hosumuza gitmese de okuruz)
    #2216232 (gameguru, 28.08.2007 16:45)
  4. milletvekili yemini etmiş bireyin bu yeminide icecek bireyin zorlanmayacağı yemindir.
    #2216242 (botanik, 28.08.2007 16:46)
  5. yeni cumhurbaşkanımızın tek ayağını kaldırıp *edeceği yemindir.
    #2216244 (jadeh, 28.08.2007 16:46)

© 2008 - uludağ sözlük

cumhurbaskani yemini başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cumhurbaskani yemini ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cumhurbaskani yemini nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sesleri gormek » teroristlerle anlasma yapan devletler » ekonomik krizin sozluk yazarinin hayatina etkisi » kaltar » bezele » gogus killarini yolmak » kitap yazdigi icin hapse atilan insan » bakire kiz arkadasa sahip olmanin verdigi huzur » sagopa kajmer in rapper oldugunu iddia etmek » cakma pilotmont » 22 kisiyle online olmak » fatihkul » arkadas grubuna namahrem eklemeyenler » it s too late » insanlar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sigara icemeyen insan » n sync » istanbul da yasama vergisi » genelkurmay i yipratmayan tek sey » money » kime derler sana derler » urolog olmamak icin tus sinavina girmek » ulu tv icin program onerileri » yastikalti bank » serefsizlik » beni oldurmeyen sey beni guclu yapar » dalgaci mahmut » disturbia » fatal » 24 yasinda ergenlige girmek