cuma ya da pasifik arafi 

kapat
  1. (bkz: mıchel tournier)'in robinson ve cuma ile; yalnızlığa, cinselliğe, başkalarının üzerimizdeki etkilerine bambaşka bir bakış açısı sağladığı muhteşem kitabı.
    #3187459 (kalliope, 25.03.2008 10:51 ~ 10:52)

© 2008 - uludağ sözlük

cuma ya da pasifik arafi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cuma ya da pasifik arafi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cuma ya da pasifik arafi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ask yaslandirir » eklembacaklilardaki ustun drama kabiliyeti » uludag sozluk » don t bother me » doomsday » cakma yahudi » re re re ra ra ra galatasaray » sezercik onun bunun cocugu » adnan sezgin » kardese yapilan iskenceler » aura » ben hep kendime cikan bir yokustum » savas ve kadin » riza alkuzey » berkoz egemen » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ah bir atas ver » silikon yorgan » asyut petroleum » time to burn » kurtlar vadisi izlemeyen erkek » leonce ile lena » bizden kacmaz kameralari » kaltar » avasin » yozlasan halkin vahim durumu » t bag » helal olsun dedirten entryler » kacin buyuyor galiba » kolpacino » ask susar