cuma vakti online olan uuserler 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. cuma vakti online olan erkek uuserlar
  2. cuma vakti online sayisinin dusmesi
  3. iftar vakti online olan yazarin mimlenmesi
  4. cuma namazi vakti kapaliyiz
  5. sozlugun cuma vakti bosalmasi
  6. cuma vakti entry giren yazarlar
  7. cuma vakti gezen baldiri ciplaklar
  8. cuma vakti calismak caiz degildir
  9. vardiyasi ayri gonulleri bir olan uuserler
  10. cuma namazi vakti msn de cevrim disi takilmak

© 2008 - uludağ sözlük

cuma vakti online olan uuserler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cuma vakti online olan uuserler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cuma vakti online olan uuserler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» erdem ozluk » sigarayi tersten yaktiran sarki » disini fircalamayan cumhurbaskani olamaz » kurtlar vadisi uzerine diyaloglar » on numara » turan info » mersin » farsca » 17 ekim 2008 » evladim niye yazmiyorsun » edebiyat ve yasar kemal » yalnizligin anlasildigi anlar » pkkgercegi net » maersk sealand » panoroma » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sende olani sana koyacagiz » liverpool a liverpol diyen insan » trumanshow » sinek ilaci dumaninda arkadaslarini dovmek » babaya tavir almak » panamax » gundelik hayat teorileri » ali aktas » uzundur sarkar oksayinca kalkar » 1000000000000 » jingoist » halay cekerken pandik atan cocuga asik oldum » b 17 » brutal ezan » dibi dibi rek