cuma kaya 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bankta yana kaya kaya yanindakini kacirmak
  2. kaya baligi kaya
  3. cuma
  4. 13 cuma
  5. cuma dan cuma ya
  6. ali kaya
  7. ana kaya
  8. kaya ve oya
  9. kaya
  10. pir ali kaya

© 2008 - uludağ sözlük

cuma kaya başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cuma kaya ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cuma kaya nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» finlandiya » turklere ozgu davranislar » al sana bir gobek ver bana bir bebek » kizim olmadan asla » tanri yi silahsizlandirmak » erotofobi » atlas deneyi » erkam » f 16 fighting falcon » genel menejer degil gonul menejeriyim » ya rabia » john frederick lewis » insanlik onuru » kadini seksi gosteren unsurlar » kork bizden » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » milli gurur milli forma » tovarlak » kardese yapilan iskenceler » kaybetmek esraridir olmanin » en iyi ikililer » siz de mi seriatcisiniz be » 10 ekim 2008 gorukle deki jandarma hareketliligi » israil » don demeyi unuttum » celtek tumulusleri » star ana haber » asansorde bir basina yapilanlar » nina s tragedies » pink floyd » kolay mi kurtulmak tanrinin cehenneminden