culture club 

kapat
  1. 80'lerin ünlü müzik gruplarından.
    #889509 (shalamar, 21.11.2006 14:50)
  2. boy george' un sürüklediği miss me blind, love is love, do you really want to hurt me, everything i own, karma chameleon, i just wanna be lovedgibi unutulmaz hitleri bize kazandırmış, 80' li yıllara imzasını atmış ingiliz pop/reggae grubu.
    #895339 (deli, 22.11.2006 19:37 ~ 19:39)
  3. kadife sesli boy george'un tek kişilik şovunu izlediğimiz, 80'lerin ünlü grubu. bir çeşit wham.
    #1247065 (shalamar, 02.02.2007 14:02)
  4. (bkz: boy george).
    #1662026 (leggare, 19.05.2007 14:40)

© 2008 - uludağ sözlük

culture club başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. culture club ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu culture club nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» serkan gedik » dolunayisi » ib » genetik determinizm » turk olmadigini anlayinca hippi olan turk irkcisi » como el agua » sigara birakanlara tavsiyeler » kucuk kizlari gorup uzulmek » ruyada uyuyamamak » ask konusturur » we rise » bir yazar caylak oldugunda ortaya cikan fakeler » bas peri kulina » ask korkutur » asyut petroleum » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » breaking bad » ido dan mesaj gelmesi » kazanan baris olacaksa pkk nin amina koyayim » amdan gotten basliklar sozlugun tuzu biberidir » osman pamukoglu » yuck » tersten yazmak » sehit annesi olmak » galatasaray atkisi » turkiyenin kuzey irak ile masaya oturmasi » iskur bana is bul » teknosa turkiye kupasi » kuru mahmut efendi kahvecisi » john frederick lewis » rs4 rtr 3 evo