cuklataa istiyom 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. cu
  2. cu devleti
  3. cu en lay ve nixon arasindaki diyalog
  4. cu enlay
  5. cu toplulugu
  6. cuando
  7. cuando te conoci
  8. cuando volveras
  9. cuara
  10. cuarenta

© 2008 - uludağ sözlük

cuklataa istiyom başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cuklataa istiyom ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cuklataa istiyom nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» mitsubishi lancer evolution ix » the rapture » top spin 3 » fazil husnu » yanlis anlasilmis sarki sozleri » hadi canim sen de » cahit arf » dashboard » sivas » asset backed paper » mac skorunu bilene sukela vermek » don t play with matches » danielle lloyd » metin kaplan » parmaginin ucunda akrep olan yazar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » what is love » parsiyel » thomas hobbes » okula gitmek istememek » gurcan bilgic » bas kaldiriyorum » dinodream » yagmur yagarken uyumak » der meister » ahahaha » john cassavetes » fifa nin yabanci oyuncu sayisini sinirlamasi » at least i have a job » wonda why they call you bitch » sol frame e gelmesi engellenmis basliklar