cucuk beyinli 

kapat
  1. cücük beyinli:
    beyni kuru soğanın en iç kısmında bulunan cücük kadar olduğuna inanılan kişilere söylenen söz.
    #125357 (asiti kaçmış kola, 22.03.2006 18:02)
  2. (bkz: kuş beyinli)
    (bkz: karga)
    #125394 (karga, 22.03.2006 18:15)

© 2008 - uludağ sözlük

cucuk beyinli başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cucuk beyinli ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cucuk beyinli nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» boliviano » bolgan » star ana haber » basri » little child » sinan engin bilgisiyle istifa etti » ihsan oktay anar » avcilar universitesi » donmus pizza » slm asl pls » carriye roxalina » zehir » ben ask oldugumu aglarim » yeter artik vurmayin adam oldu » iskur bana is bul » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » tansel colasan in emekli olmasi » ikiserli yavsama grubunda eslesme telasesi » kucuk kadin » inter city firm » solo test » not a second time » bir kadini anlamayi arzulamak » last fm » you really got a hold on me » folkearth » genelkurmay baskanligi » olasi turk spor gazetesi haberleri » firindan yeni cikmis pogaca » monaco » all i ve got to do