cubuk beli 

kapat
  1. burdur yöresi türküsüdür.
    Çubuk Beli

Çekemedim akça kızın göçünü
    Sırma saçlar bırak dövsün döşünü
    Gülüver de görem mercan dişini
    Yolver bana çubuk beli geçeyim
    A gız geçeyim

Yaylaların yeli serin esmez mi
    Sevdiğim de rüyalara girmez mi
    Girmezse de gönül ona küsmez mi
    Yol ver bana çubuk beli geçeyim
    A gız geçeyim
    #635362 (kara hilal, 14.09.2006 22:46)
  2. Antalya türküsüdür Serik'in karıncalı köyünden Yanık Oğlu şevket'in yazılarından derlenmiştir...

Çekemedim akça kızın göçünü
    Sırma saçlar bırak dövsün döşünü
    Gülüver de görem mercan dişini
    Yolver bana çubuk beli geçeyim
    Ah kız geçeyim

Yaylaların yeli serin esmez mi
    Sevdiğim de rüyalara girmez mi
    Girmezse de gönül ona küsmez mi
    Yol ver bana çubuk beli geçeyim
    Ah kız geçeyim
    #1928154 (denizci86, 13.07.2007 22:21)

© 2008 - uludağ sözlük

cubuk beli başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cubuk beli ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cubuk beli nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» randy rhoads » anlik » page hamilton » universiteye bisikletle giden insan » rastgele ulke saldirisi » ebu hureyre » p s i love you » fenerbahce taraftari » kavak yelleri » bilgisayar » kuresel krizden uretimi artirip satarak kurtulmak » aksak tirtil » basliklari bir ters bir duz okumak » kuyruk » yunus » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bana bir masal anlat baba » help » oldum de uyandim » istanbul kizlari » chemical assault » esbap » taste in men » schizo » cehenneme gitme sebepleri » logitech » reich » dft » saw serisini bir gunde izlemek » espresso » akatizi