cubbesiz ahmet hoca 

/ 2
kapat
  1. hürriyet gazetesinin yılın haberi olarak vereceği * haberin başlığı. cubbeli ahmet hoca efendi hazretlerinin (!) malta da tatildeyken çekilmiş resimleri ve nasıl şatafatlı bir hayat sürdüğüne dair bir haber. resimlerde jetsky ile bayağı haşır neşir olan hoca efendiye artık jetskyli ahmet hoca diyeceğiz sanırım.

http://www.hurriyet.com.t...2&srid=3428&oid=2

ertugrul ozkuk ün haberi bize kim verdi başlıklı yazısıda aşağıda ki linkte mevcuttur.

http://www.hurriyet.com.t...;srid=0&oid=0&l=1
    #718484 (istanbul icin efkar vakti, 10.10.2006 06:13 ~ 14.10.2006 04:15)
  2. akıl sır erdirilemeyecek saflığa bulanmış insanları belki de bir nebze düşünmeye itecek olan haberdir. Müridlerine televizyonu yasaklayan sözde hoca'nın yatağının başucunda plazma tv gören müridinin itiraflarıyla haber daha bir şekil alacağa benziyor.

(bkz: ey mallar uyanın artık)
    #718566 (BlindGuardian, 10.10.2006 08:46)
  3. -28 şubatçı, şakşakçı, yalaka basının yalan haberlerinden biri.
    -islamiyet'e camur atmak, lekelemek için girişilmiş çirkeflikler yumagı.
    -darbeci zihniyetin ürünü.
    -inanç özgürlüğü, kişisel hak ve özgürlüklerin ayaklar altına alınması.
    -özel hayatın deşifre edilmesi.
    -işi gücü müslümanlarla uğraşmak olan kudurmuş laiklerin iftiralarından bir yenisi daha.
    -siz jetski'ye binince iyi müslümanlar binince mi kötü ?
    -bu hürriyet de cok oluyor artık.
    -ülkedeki huzur ortamını bozmaya yönelik haberler.
    -derin devletin yeni komplosu.
    .
    .
    .

ileride bu haberle ilgili okunabilecek/söylenebilecek ezberlenmiş laflardan bazıları. nasıl olsa bunları papagan gibi tekrarlayacak olanlar var. yine yorulsunlar istemedim. bir nevî kamu hizmeti gibi düşünülsün.
    #718588 (montajelemani, 10.10.2006 08:58)
  4. Kendisi ile yaratanı arasına adam sokanlara, bu adamlara kul köle olmak için can atanlara, cemaat cemaat diye tutturanlara, din devleti isteyenlere kapak olan haber.
    (bkz: cubbeli ahmet hoca)
    (bkz: cubbe duştu kel göründü)
    #719129 (goksunv, 10.10.2006 13:26 ~ 20:09)
  5. her insan gibi ya da parası olan her insan gibi gidip tatil yapmaya hakkı vardır tabi. ama;
    vaazlarında denize giren erkek şöyledir, böyledir diye konuşan adamın jet-sky ile keyif yapması normal değildir. normaldir diyen beri gelsin ..
    #720452 (istanbul icin efkar vakti, 10.10.2006 19:59)
  6. cemaatin, muhtemelen gariban müritlerden toplanan paralarının, nereye harcandığını gösteren fotoğraf. * *
    #720500 (thedewil, 10.10.2006 20:14)
  7. geçen sene çekilen, yakın zamanda da, cemaatte cübbeli ahmet hocaya yakın bir kişinin dağıttığı resimler.
    #723129 (thedewil, 11.10.2006 12:44)
  8. (bkz: hey seksi)
    #723135 (hidrojen, 11.10.2006 12:46)
  9. gazetecilik hakkında bilgisi olmayanların işkembeden atıp tuttugu haber. o fotograflar ele ne zaman gectiyse, o zaman kullanılır. ne zaman çekildiğinin önemi yoktur.

bu mantıkla giderek bir örnek verelim ; bu durumda adnan menderes'in asılmadan önce çekilen hiç yayınlanmamış fotografları da aradan çok yıl geçtiği için haber degeri taşımaz. oldu, gözlerim doldu.

yine o fotografların 3 sene önce, 5 sene önce çekildiğini varsayalım; o pek muhterem zat, farklı seyler mi söylüyormuş acaba ? ya da son bir sene de mi büyük bir değişim (!) geçirmiş ?

bir kere de dürüst ve samimi olup; evet ulan bu adam kötüdür, bu haltları yemiştir, çürük elmadır desek; hem her fırsatta lekelendiği iddia edilen islamiyet kurtulacak, hem de bir seyleri aşacağız ama ahh o eyyamcılık virüsü yok mu ?? gün gelecek aids'e bile çare bulunacak ama ona bulunamayacak. buraya da yazıyorum ...
    #723141 (montajelemani, 11.10.2006 12:47)
  10. ultra lüx villasının bahçesinde ki havuzu kemik erimesine iyi geliyor olması ve haram olmasından ötürü başka deniz ve havuzlara giremediğinden yaptırdığını anlatan sözde hocadır.

(bkz: bir gram beyin yok mu)
    #723158 (BlindGuardian, 11.10.2006 12:51)
  11. Ahmet Mahmut Ünlü, Hürriyet Gazetesi'nde yer alan fotoğraflarla ilgili Vakit Gazetesi'ne konuştu. Fotoğrafların gerçek olduğunu kabul eden Ünlü, Malta'ya 2004 yılı Kurban Bayramı'nda gittiklerini ancak denize girmediğini iddia etti.

Hayatının hiçbir döneminde insanların bulunduğu yerde denize ve havuza girmediğini söyleyen Ünlü'yü Hürriyet'in ele geçirdiği görüntüler yalanlıyor. Çünkü bu görüntüler, 'Şort giyip avret yerleri göründüğü için sadece erkeklerin girdiği kamuya açık havuzlara bile girmediğini' söyleyen Ünlü'nün gerçeği çarpıttığını ortaya koyuyor. Cüppeli Hoca, fotoğrafta bikinili kadınların arasında yüzüyor.

Buna rağmen "O görüntülerde hem dünyalık hem de ahiret açısından hiçbir sakınca" olmadığını öne süren Ahmet Mahmut Ünlü, fotoğrafları Hürriyet'e veren kişi ile tatile gittiklerini söyleyerek sözlerini şöyle sürdürdü: "Orada Allah'ın emirlerine muhalif hiçbir şey yapmadım. Alnım açık. Ailece tatile gitmiştik. Masrafları da ... karşıladı. Üç gün kaldık ve plajda kesinlikle denize girmedim. Sohbetlerimde yüzmenin sünnet olduğunu her zaman söyledim Ancak haramın olmadığı yerde denize girilebilir."

alıntıdır.
    http://www.hurriyet.com.t...2&srid=3428&oid=1
    #723159 (thedewil, 11.10.2006 12:51)
  12. *
    (bkz: jetski olmasın o)
    *
    hiç de mühim haber değildir bu adam. yaptıkları da öyle. ne ali kalkancılar ne şunlar ne bunlar çıktı karşımıza. şeyhle zorla evlendirilen çıtırlar, daha sonra açılıp saçıldılar çiçek gibi...
    bu haberde hocamız ne yapsa yeridir diye geçiştirilir gider. hala erbakan peşinden giden binler olduğu gibi, sıfatları içerisinde hoca olan herkesin de muhakkak peşinden giden, gözü kara insanlar olacaktır. bir nevi pop sanatçısı fanatikleri gibi, tarkan için çığlık atıp bayılan kızlardan hiç farkı yoktur müridlerin. aynı malzeme değişik işçilik...

not: toplumsal mesaj verdim. hayırlı olsun...
    #723185 (karga, 11.10.2006 12:59)
  13. sadece yüzmekle kalsa iyi, ama değil haberi. sorun riyada, yalancılıkta, bunu görmeyecek kadar körleşmekte, görmek istememkte. sadece kendi siyasi fikrinin hatasızlığına kanaat getirmekte, sorgulamamakta, başkalarına şunu yapmayın deyip, tam tersini yapmakta.

--spoiler--
    CEMAATE "Müzik dinlemeyin", "Televizyon seyretmeyin", "içkili yerlerde oturmayın" diye nasihat eder. Ben de onun ilk vaazlarına göre hayatımda değişiklikler yaptım. Biz işadamıyız. Koltukları evden çıkardım, yerine sedir yaptım. Pantolon değil şalvar giymeye, duvarlarıma çok kaliteli olmasa da dua tabloları koymaya başladım. Televizyonu kaldırdık, paramız olsa da israf oluyor diye tüketimimizi kıstık. Kızım okul yaşında değildi, ama okula göndermeme kararı almıştım. 3-4 yaşındaydı, onu özel dikilmiş bir çarşafla kapattık.

Bir gün hanımıyla bizim eve geldi. Bizim hanımda da bir değişiklik oldu. Bana, "Sen beni niye böyle yaşattırıyorsun. Şu hanımın giydiği ayakkabılara bak, çarşafının kumaşı değişik, motifli, dantelli. Sen bana Fatih Çarşamba'dan elbiseler alıyorsun, hanım yırtmaçlı etekler giyiyor" dedi. Onların evini görünce de kıyamet koptu. Son derece mükemmel halılar, mobilyalar, plazma televizyon. Dışında havuzu, içinde asansörü olan ultra lüks bir ev. Bu cemaatin ekolü çocukları okula göndermemektir, ama kızları kolejde hem de başı açık okuyor.
    --spoiler--

http://www.hurriyet.com.t...;srid=0&oid=0&l=1

bir atasözü vardır, imamın dediğini yap, yaptıgını yapma diye. cübbeli ahmet * aslında iyi niyetle, cemaatine bunu göstermek istemiş herhalde. biz saflar işe uyanamıyoruz ama ...
    #723194 (montajelemani, 11.10.2006 13:02)
  14. "yüzerken çıplaklara bakmadım" diye açıklama yapan hoca
    #723427 (fibonacci, 11.10.2006 14:13)
  15. şu anda yapılan bir röportajdan öğrendiğim kadarıyla resimleri sızdıran eleman yüzbin euro istemiş. verilmeyince de sızdırıvermiş resimleri.

karının kızın olduğu yerde denize girmişsin olmaz kardeşim. sen yapamazsın. ne kadar ayıp. karının elinden tutmuşsun...mümkün değil. hiç yakışıyor mu hoca?

en iyi sayın hocam, laf ediliyo ki ediliyo, en iyisi harbici çak da havada kalmasın onca tatava ve siktir et hoca! ne var yani, bin tabii jetski'ye de, moldovalı'ya da. ulan avradını herkese helal de, sana bana mı haram. çak o zaman çak çaaak. *
    #723560 (prestij muzik ailesi, 11.10.2006 14:52)
  16. (bkz: cübbeli olsa ne yazar)*
    #723597 (bettyboop, 11.10.2006 15:01)
  17. bazı az gelişmişlerin hala ve hala, hatta ısrarla anlayamadığı mevzuu.

be adam, problem, denize girmesinde, jetski'ye binmesinde değil.. problem, sözde cemaatine bunları yapmayın deyip kendisinin yapmasında..

hala anlamadıysan oha derim sana.
    #723646 (trablus, 11.10.2006 15:16)
  18. (bkz: öküz altında buzağı aramak) ***
    #723675 (prestij muzik ailesi, 11.10.2006 15:28)
  19. hakkındaki son haber ve fotoğraflarla açıkça ofsayta yakalanan zat.
    #723687 (chilavert, 11.10.2006 15:31)
  20. (bkz: eğlendirilmeyi hoca'dan istemek) malum o iyi bilir öküzleri eğlendirmesini. paralarını alır, kalemi haritaya atar ve kendisi o ülkeye tatile gider.

ama bildiği de bir şey vardır ki yanılmaz, arkasında nasıl olsa o'nu at gözlüklerini takıp savunan karacahiller olacaktır.
    #723694 (trablus, 11.10.2006 15:33)
  21. o ortamdan gelmiş bir yazarın yorumlarını okumanızı tavsiye ederim.
    http://www.hurriyet.com.t...r/5235228.asp?yazarid=131
    #723761 (cece, 11.10.2006 15:55 ~ 15:56)
  22. (bkz: aferin oğlum ahmet böyle devam et)
    #723802 (blackjack, 11.10.2006 16:07)
  23. hoca camidenin yeni versiyonunu çıkarmış muhterem zat.
    bir nevi ayşecik*
    (bkz: hoca tatilde)
    #723975 (karga, 11.10.2006 16:43)
  24. vaazlerinde erkeğin olduğu deniz bile girmek haramdır diyen, fakat kendi abartıp, jet skiye bile binen adam.
    müridlerine televizyonu günah diye yasaklayan, fakat plazma tv izlediği ortaya çıkan adam.
    Haritaya kalem atıp, kalemin düştüğü yere tatile giden, nefsine düşkün adam.
    eşek olup da semerlenmek isteyenlerin yüce hocası...

adnan hoca, cübbeli ahmet hoca, müslüm gündüz hoca, fethullah hoca ve başka hocalar...rte'nin elini öptüğü bir dünya hoca...falan hoca, filan hoca...
    Bir tek hoca sevdim ben, o da nasreddin hoca...

Çok yaşayın hocalar ve çok da yaşayacaksınız.
    Ne kuran bilirsiniz ne matematik, ama sizden alimi yoktur, haşa!
    iyisinden Bol bol keriz vardır çünkü size hayran.
    Al parasını kullan, al kitabını kullan.
    siyasete atıl kullan, ticarete atıl kullan.
    Dindir çünkü bu, bir sakal bıraksan inanırlar sana.
    Kerizler bitmez, yemene bak sen...
    #723979 (goksunv, 11.10.2006 16:43 ~ 12.10.2006 16:00)
  25. (bkz: ye cübbem ye)
    #723990 (tudor lodge, 11.10.2006 16:46)
/ 2
© 2008 - uludağ sözlük

cubbesiz ahmet hoca başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cubbesiz ahmet hoca ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cubbesiz ahmet hoca nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» surekli eksi oy vermek » how i met your mother » yunan insan tipi » alt bostanci » biri adsl » the power and the glory » yaran entryler » nazim hikmet ran » de mysteriis dom sathanas » din » b 1 » 2 temmuz 1993 sivas katliami » bsgck » iyi olmak yetmiyor » werchter » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kemalizm » paper moon » fullmetal alchemist » namuslu pezevenk » general krukov » annelerin ciglik atmasi » hossik » die megageile kuken farm » satanist kesen psikopat kedi » cemil meric » eva mckenna » karaokeparty » binbir surat » kutsala saldiriyorum oyle ise varim » hic tatil yapmadan calismak