ctrl s 

kapat
  1. not defterinde kaydet tuşunun kısayolu.
    #128421 (i m from absürdistan, 24.03.2006 04:25)
  2. "kontrol se" olarak okunan, yapılmadığı anda göte gelmeye neden olan kısayol tuşudur. herhangi bir elektrik kesintisi anında, yapmış olduğunuz çalışmayı ctrl+s yapmadıysanız, kendinize ve bu işlemi gerçekleştirmeyen parmaklarınıza ana avrat düz gitmeniz kaçınılmazdır.
    #3716943 (sonika, 25.07.2008 03:11)
  3. hemen hemen her programda calisilan dosyayi kaydetmeye yarayan tus kombinasyonu. winamp'ta da mevcut playlist'i kaydetmeye yarar.
    #3716960 (anch, 25.07.2008 03:19)
  4. (bkz: ctrl shift s)
    #3716972 (chanson de roland, 25.07.2008 03:24)

© 2008 - uludağ sözlük

ctrl s başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ctrl s ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ctrl s nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» karizmatik cevaplar » hatirlamiyorum » hey bush alsana dus cok kotu kokuyon dayanamiyom » kerem sanatel » wrath of the lich king » lise cikislarinda bekleyen abaza erkek guruhu » dinci gazetecilik » aci » wonda why they call you bitch » pelin batu » bebek idrari sac a iyi geliyor » happy birthday to you » son model jipe binerken besmele ceken turbanli kiz » carrie » ilac gibi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sevgi » eyvah eyvah eyvah » terrible angels » kocnet » asik olmak » masumiyet muzesi » tff ikinci lig » hangi il kac sehit verdi » kahve fali » 100000 » oraklacekicledevrim » zinani » fethullah gulen » de mysteriis dom sathanas » akildan cikmayan tuhaf sarkilar