csc 

kapat
  1. ing. kisaltma.
    (bkz: Canadian Securities Course)
    #1644872 (vermilion, 15.05.2007 02:27)
  2. net framework ile gelen compiler'in kısaltması. konsola csc hede.cs şeklinde yazılarak kullanılır. tabi zibil gibi paramatesi mevcuttur.
    #3429274 (dolph lundgren, 21.05.2008 23:53)

© 2008 - uludağ sözlük

csc başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. csc ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu csc nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bu baslik zaten var » devlet buyuklerini sicarken dusunmek » can atakli » bosna kasabi » televizyon izlememe nedenleri » helva duskunu seri katil » metal muzik gotunuze girsin » www sex com » korpiklaani » ben bunu sevdim a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci